|
|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1 до 65 из 78
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 2025 | Comparison of certain safety and quality indicators of developed chocolate paste with organic and inorganic raw materials | Tkachenko, Alina; Tiurikova, Inna; Horobets, Oleksandra; Geredchuk, Alina; Lozova, Tetiana; Levchenko, Yulia; Palko, Nataliya; Davydovych, Oksana; Kovalchuk, Khrystyna; Mariychuk, Ruslan; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
| 26-Апр-2018 | Medico-biological assessment of drinks resistant action | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
| 13-Мар-2024 | Use of innovative cultures of microorganisms in the technology of fermented beverages | Тюрікова, Інна Станіславівна; Дулька, Ольга; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана; Dulka, Оlha; Prybylskyi, Vitalii; Olijnyk, Svitlana; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tetiana; Kyrpichenkova, Oksana; Sylchuk, Tetiana; Tiurikova, Inna |
| 2024 | Аналіз небезпечних факторів для виробництва напою газованого безалкогольного | Тюрікова, Інна Станіславівна; Радько, Руслана О.; Пікалов, Олександр Д. |
| 2024 | Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах з виробництва квасу | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Бірта, Габріела Олександрірна; Саркісова, О. А. |
| 13-Мар-2024 | Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареної | Тюрікова, Інна Станіславівна; Хлопонін, Дмитро |
| 7-Сен-2020 | Використання волоського горіха в технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна |
| 2017 | Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 7-Сен-2020 | Використання перикарпію в технології квасу | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
| 12-Май-2016 | Використання перикарпію у технології квасу | Скобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 13-Мар-2024 | Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництві | Тюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна |
| 2024 | Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССР | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Решетіловська, Діана В. |
| 27-Май-2020 | Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С. |
| 7-Сен-2020 | Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленности | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
| 19-Дек-2016 | Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленности | Скобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2019 | Грецкий орех молочно-восковой спелости – биологически ценный источник для обогащения блюд ресторанного хозяйства | Тюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир |
| 2-Июн-2021 | Дослідження використання гарбуза в технології м'ясних напівфабрикатів | Стаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 13-Мар-2024 | Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 2022 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Воробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 13-Мар-2024 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Тюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена |
| 13-Мар-2024 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Тюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир |
| 2022 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Міщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 7-Сен-2020 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
| 2021 | Дослідження технологічних параметрів ферментації для напою із буряка столового | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
| 13-Мар-2024 | Ідентифікація критичних точок контролю для молочної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Левішко, Тетяна |
| 1-Июн-2021 | Кафе дитяче на 60 місць у місті Чернівці | Недовба, Алла Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 27-Дек-2021 | Кафе дитяче на 64 місця в місті Вовчанськ Харківської області | Хижняк, Дар'я Олександрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2022 | Кафе на 50 місць у місті Тальне Черкаської області | Клименко, Юлія Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2022 | Кафе на 55 місць у місті Золотоноша Черкаської області | Нефедов, Олександр Вячеславович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2022 | Кафе на 58 місць у місті Сміла Черкаської області | Бабич, Данило Вадимович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 1-Июн-2021 | Кафе швидкого обслуговування на 80 місць у місті Вінниця | Ткаченко, Ярослав Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2024 | Ключеві аспекти моделі стандарту ISO 22000 | Тюрікова, Інна Станіславівна; Балась, Анастасія Іванівна; Мих, Володимир С. |
| 2024 | Методика оцінювання небезпечних чинників за системою НАССР | Тюрікова, Інна Станіславівна; Кніжникова, Полина В.; Босенко, Віталій М. |
| 2018 | Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 24-Окт-2019 | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2019 | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 27-Май-2020 | Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
| 2023 | Особливості етапів вибору постачальників продуктів для організації харчування школярів | Тюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна миколаївна |
| 2025 | Особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковки | Тюрікова, Інна Станіславівна; Світашов, Влалислав; Tiurikova, Inna; Svetashov, Vladislav |
| 2025 | Переваги впровадження систем управління якістю і безпечністю харчової продукції | Демченко, Тетяна Сергіївна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Леменник-Ломська, А. А. |
| 27-Дек-2021 | Перспективи створення ферментованих напоїв із буряка | Тюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна |
| 26-Дек-2022 | Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів для дієтичного харчування у місті Зіньків Полтавської області | Матвієць, Марина Олегівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 24-Июн-2024 | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування у місті Хорол Полтавської області | Бабенко, Анна Андріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 24-Июн-2024 | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів у місті Лозова Харківської області | Сумцов, Станіслав Олегович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 18-Окт-2020 | Ресторан на 96 місць у місті Канів Черкаської області | Куліненко, Оксана Юріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 18-Окт-2020 | Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіха | Мазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 27-Май-2020 | Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоїв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна |
| 26-Дек-2022 | Розроблення композиції овочевих інгредієнтів для приготування десерту | Воробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 13-Мар-2024 | Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Гирька, Сергій |
| 19-Дек-2021 | Розроблення технології біологічно-цінного ферментованого напою на основі буряка | Вовк, Владислава Валеріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 7-Сен-2020 | Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна |
| 8-Янв-2021 | Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінності | Тюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава |
| 20-Ноя-2019 | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою | Тюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія |
| 7-Сен-2020 | Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 2018 | Розроблення харчових раціонів резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
| 2024 | Розширення асортименту фруктово-ягідного мармеладу за рахунок використання нетрадиційної сировини та її сучасних способів попередньої обробки | Суткович, Тетяна Юліанівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 18-Окт-2020 | Спеціалізована закусочна на 80 місць у місті Христинівка Черкаської області | Пахнюк, Владислав Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
| 7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Бадьорий" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 2017 | Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Джерельна насолода" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Добродар" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
| 7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Земледар" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній |
Отображение результатов 1 до 65 из 78
|