Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Бородай, Анжела Борисівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 85 из 100
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Дек-2024Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хлібаБородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович
24-Май-2024Cтан та перспективи розвитку крафтових виробництв ПолтавщиниГередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Апр-2024Mікробіологічні аспекти якості твердих сирівРева, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
Авг-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
Окт-2020Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна
2018Аналіз засобів знезараження взуттяБасова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Калашник, Олена Володимирівна
2011Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поляДібрівська, Наталія Віталіївна; Бородай, Анжела Борисівна
Мар-2017Визначення мікробіологічних показників житнього хлібаБородай, Анжела Борисівна; Павлова, Інга Володимирівна
Мар-2020Визначення мікробіологічного забруднення клавіатур девайсівБородай, Анжела Борисівна; Латиш, Вікторія Сергіївна; Бушурова, Олена Станіславівна
3-Дек-2014Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла
Дек-2019Використання клітковини гарбузового насіння для підвищення харчової цінності печиваБородай, Анжела Борисівна; Моісеєва, Світлана Григорівна
Окт-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна
3-Дек-2020Використання батату в технології виробів з кексового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
Дек-2023Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробівБородай, Анжела Борисівна; Прокопчук, Ольга Василівна
2015Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
10-Дек-2024Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
2019Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Мар-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
24-Дек-2024Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробівБородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
9-Июн-2016Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
25-Июн-2021Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктівЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович
Апр-2021Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
2012Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
25-Апр-2024Вплив харчування на мікробіом кишківника та здоров'я людиниАреф’ев, Віталій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна
25-Апр-2024Гастрономічний екскурс в історію виникнення національної кухніЯковлєва, Вікторія Юріївна; Бородай, Анжела Борисівна
30-Апр-2021Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Апр-2019Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хлібаБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Апр-2015Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуаціїДмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна
29-Апр-2015Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуаціїБородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна; Єльніков, Анатолій Семенович; Павлова, Інга
Ноя-2019Дослідження мікробіологічних показників якості плодів ківі під час зберіганняЗаркуа, К. Р.; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
Дек-2023Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-котиХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
22-Май-2016Дослідження якості сирів твердих за фізико-хімічними та мікробіологічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Борщ, Каріна
15-Окт-2022Дослідження якості та безпечності коріандрової ефірної оліїКалашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Кириченко, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
30-Мар-2021Ефективність та безпека антисептиківІсаєнко, Владислава Віталіївна; Калюжка, Єлизавета Андріївна; Бородай, Анжела Борисівна
Мар-2014Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечностіСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2012Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
23-Июн-2020Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихиГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Апр-2018Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич
Фев-2016Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
Июн-2020Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Окт-2018Композиція інгридієнтів для приготування самбуку яблучного з чорною смородиноюБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Апр-2023Мікробіологічна небезпека під час використання декоративної та доглядової косметикиБородай, Анжела Борисівна; Тесленко, Єлизавета Вадимівна; Дмитренко, Вікторія Андріївна
2017Мікробіологічні ризики забруднення харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
2012Новітні способи отримання якісної м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2012Новітні способи отримання якісної м'ясної продукціїБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Дек-2023Оптимізація нутрієнтного складу січених м'ясних напівфабрикатів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Вячеслав Васильович; Рубель, Валентин Михайлович
Фев-2019Оцінювання плодів ківі залежно від пакуванняКалашник, Олена Володимирівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Заркуа, К. Р.
Ноя-2020Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
27-Дек-2021Перспективи створення ферментованих напоїв із бурякаТюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна
22-Апр-2021Перспективи та нагальність змін освітнього процесу відповідно до вимог ринку праціБородай, Анжела Борисівна; Скрипник, Вячеслав Олександрович
Апр-2018Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Мар-2019Показники якості та безпеки йогуртівБородай, Анжела Борисівна; Тільна, Ольга Іванівна
10-Дек-2024Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворенняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна
Ноя-2020Розробка технології альбумінової пастиКоломієць, Євгеній Костянтинович; Бородай, Анжела Борисівна
25-Дек-2024Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробівГередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
3-Июн-2021Розробка технології желейних солодких страв на основі «Рослинного молока»Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
24-Ноя-2020Розроблення рецептури бісквітних виробів з використанням йодовмісної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
17-Мар-2021Склад парфе яблучно-вершкового з овочево-плодовим наповнювачемНаконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
28-Дек-2020Склад хліба пшеничного "Calabaza"Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Буднік, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна
25-Апр-2023Соціальні функції їжі під час війниБородай, Анжела Борисівна; Діденко, Анастасія Володимирівна
10-Дек-2020Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітейКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович
6-Янв-2021Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вікКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна
25-Июн-2021Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутомБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Апр-2020Сучасні тенденції в процесі створення безпечної харчової продукціїБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
1-Июн-2021Сучасні тенденції у сфері харчової безпекиБородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна
25-Апр-2024Тенденції та напрямки розвитку стріт-фуду в УкраїніБагаєв, Євгеній Андрійович; Бородай, Анжела Борисівна
Дек-2019Удоcконaлення технології мaринaдів для м’яcних cтрaвШведенко, Олекcій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна
Дек-2019Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвукуБородай, Анжела Борисівна; Кононенко, Анастасія Олександрівна
2017Удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів за рахунок використання фізичних методівБородай, Анжела Борисівна; Бартош, Людмила Миколаївна
Дек-2021Удосконалення технології безалкогольних напоїв на основі екстрактів із дикорослих ягідБородай, Анжела Борисівна
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Самброс, Юлія Володимирівна
Авг-2020Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінаріїБородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна
2018Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Рубан, Катерина Василівна
Отображение результатов 1 до 85 из 100
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь