|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Бородай, Анжела Борисівна
Отображение результатов 1 до 85 из 100
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 24-Дек-2024 | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович |
24-Май-2024 | Cтан та перспективи розвитку крафтових виробництв Полтавщини | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Апр-2024 | Mікробіологічні аспекти якості твердих сирів | Рева, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Авг-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2016 | The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
Окт-2020 | Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
2018 | Аналіз засобів знезараження взуття | Басова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Калашник, Олена Володимирівна |
2011 | Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поля | Дібрівська, Наталія Віталіївна; Бородай, Анжела Борисівна |
Мар-2017 | Визначення мікробіологічних показників житнього хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Павлова, Інга Володимирівна |
Мар-2020 | Визначення мікробіологічного забруднення клавіатур девайсів | Бородай, Анжела Борисівна; Латиш, Вікторія Сергіївна; Бушурова, Олена Станіславівна |
3-Дек-2014 | Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла |
Дек-2019 | Використання клітковини гарбузового насіння для підвищення харчової цінності печива | Бородай, Анжела Борисівна; Моісеєва, Світлана Григорівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Дек-2023 | Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Прокопчук, Ольга Василівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2019 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Мар-2020 | Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства | Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
24-Дек-2024 | Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
9-Июн-2016 | Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
25-Июн-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |
Апр-2021 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
2012 | Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
25-Апр-2024 | Вплив харчування на мікробіом кишківника та здоров'я людини | Ареф’ев, Віталій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Апр-2024 | Гастрономічний екскурс в історію виникнення національної кухні | Яковлєва, Вікторія Юріївна; Бородай, Анжела Борисівна |
30-Апр-2021 | Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Апр-2019 | Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Апр-2015 | Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуації | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна |
29-Апр-2015 | Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуації | Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна; Єльніков, Анатолій Семенович; Павлова, Інга |
Ноя-2019 | Дослідження мікробіологічних показників якості плодів ківі під час зберігання | Заркуа, К. Р.; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
22-Май-2016 | Дослідження якості сирів твердих за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Борщ, Каріна |
15-Окт-2022 | Дослідження якості та безпечності коріандрової ефірної олії | Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Кириченко, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
30-Мар-2021 | Ефективність та безпека антисептиків | Ісаєнко, Владислава Віталіївна; Калюжка, Єлизавета Андріївна; Бородай, Анжела Борисівна |
Мар-2014 | Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2012 | Інноваційні методи попередньої обробки м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
23-Июн-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Апр-2018 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич |
Фев-2016 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
Июн-2020 | Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Окт-2018 | Композиція інгридієнтів для приготування самбуку яблучного з чорною смородиною | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Апр-2023 | Мікробіологічна небезпека під час використання декоративної та доглядової косметики | Бородай, Анжела Борисівна; Тесленко, Єлизавета Вадимівна; Дмитренко, Вікторія Андріївна |
2017 | Мікробіологічні ризики забруднення харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
2012 | Новітні способи отримання якісної м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2012 | Новітні способи отримання якісної м'ясної продукції | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Дек-2023 | Оптимізація нутрієнтного складу січених м'ясних напівфабрикатів за рахунок використання вторинної рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Вячеслав Васильович; Рубель, Валентин Михайлович |
Фев-2019 | Оцінювання плодів ківі залежно від пакування | Калашник, Олена Володимирівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Заркуа, К. Р. |
Ноя-2020 | Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
27-Дек-2021 | Перспективи створення ферментованих напоїв із буряка | Тюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна |
22-Апр-2021 | Перспективи та нагальність змін освітнього процесу відповідно до вимог ринку праці | Бородай, Анжела Борисівна; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Мар-2019 | Показники якості та безпеки йогуртів | Бородай, Анжела Борисівна; Тільна, Ольга Іванівна |
10-Дек-2024 | Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворення | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна |
Ноя-2020 | Розробка технології альбумінової пасти | Коломієць, Євгеній Костянтинович; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Дек-2024 | Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
3-Июн-2021 | Розробка технології желейних солодких страв на основі «Рослинного молока» | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
24-Ноя-2020 | Розроблення рецептури бісквітних виробів з використанням йодовмісної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
17-Мар-2021 | Склад парфе яблучно-вершкового з овочево-плодовим наповнювачем | Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
28-Дек-2020 | Склад хліба пшеничного "Calabaza" | Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Буднік, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
25-Апр-2023 | Соціальні функції їжі під час війни | Бородай, Анжела Борисівна; Діденко, Анастасія Володимирівна |
10-Дек-2020 | Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітей | Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович |
6-Янв-2021 | Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вік | Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна |
25-Июн-2021 | Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутом | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Апр-2020 | Сучасні тенденції в процесі створення безпечної харчової продукції | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
1-Июн-2021 | Сучасні тенденції у сфері харчової безпеки | Бородай, Анжела Борисівна; Басова, Юлія Олександрівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
25-Апр-2024 | Тенденції та напрямки розвитку стріт-фуду в Україні | Багаєв, Євгеній Андрійович; Бородай, Анжела Борисівна |
Дек-2019 | Удоcконaлення технології мaринaдів для м’яcних cтрaв | Шведенко, Олекcій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвуку | Бородай, Анжела Борисівна; Кононенко, Анастасія Олександрівна |
2017 | Удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів за рахунок використання фізичних методів | Бородай, Анжела Борисівна; Бартош, Людмила Миколаївна |
Дек-2021 | Удосконалення технології безалкогольних напоїв на основі екстрактів із дикорослих ягід | Бородай, Анжела Борисівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Самброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2019 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Самброс, Юлія Володимирівна |
Авг-2020 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії | Бородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна |
2018 | Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Рубан, Катерина Василівна |
Отображение результатов 1 до 85 из 100
|