| Дата публикации | Название | Автор(ы) |
| Апр-2021 | Designing of baking area specializing on high nutritional value products | Ряшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 30-Май-2021 | Designing of baking area specializing on high nutritional value products | Ряшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 30-Май-2021 | Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologies | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 30-Апр-2021 | Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologies | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 3-Окт-2019 | Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE» | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна |
| 2014 | Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 4-Ноя-2014 | Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна |
| Май-2016 | Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
| Июл-2014 | Використання бобових культур в технології крекеру | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 21-Янв-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 3-Апр-2017 | Використання інвертного сиропу в технології бісквітного печива «Мадлен» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 2021 | Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
| 2020 | Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 3-Окт-2019 | Вівсяне борошно в технології італійського печива | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна |
| Сен-2012 | Горох у харчуванні людини | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 2014 | Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Янв-2013 | Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна |
| 2012 | Зернобобові культури в технології борошняних кондитерських виробів | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 15-Мар-2017 | Зміни показників якості капкейків з подрібненими гороховими пластівцями в процесі зберігання | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 2013 | Значення самостійної роботи студента в навчальному процесі | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Ноя-2014 | Зниження енергетичної цінності маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
| 3-Сен-2018 | Італійське печиво підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана |
| 28-Апр-2016 | Капкейки на основі рисового борошна з додаванням ягід годжі | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Фев-2015 | Капкейки підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
| 25-Дек-2015 | Капкейки підвищеної харчової цінності | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Май-2014 | Качество и безопасность маффинов – залог конкурентоспособности изделий | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна |
| 27-Янв-2021 | Композиція для приготування пряничного тіста | Суткович, Тетяна Юліанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 12-Мар-2018 | Композиція інгредієнтів для капкейка | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 10-Апр-1917 | Композиція інгредієнтів для капкейка | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 11-Фев-2019 | Композиція інгредієнтів для капкейка | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ігнатьєва, Вікторія Вікторівна |
| 12-Мар-2018 | Композиція інгредієнтів для капкейка | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 26-Фев-2018 | Композиція інгредієнтів печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна |
| 26-Фев-2018 | Композиція інгредієнтів печива Мадлен | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А. |
| 10-Апр-2014 | Маффіни підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна |
| 2011 | Нові види борошняних кондитерських виробів в Україні | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Апр-2015 | Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
| 2020 | Основи кондитерської майстерності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чоні, Інна Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
| Дек-2016 | Особливості технології біскотті і кантуччі | Муха, Юлія Юріївна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 2-Дек-2022 | Особливості технології гріссіні підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 3-Сен-2018 | Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофьєва, Ю. В. |
| 18-Мар-2021 | Пісочне печиво підвищеної харчової цінності | Чиж, А. Ю; Руснак, Ж. П.; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 2018 | Рисове борошно в технології бісквітного печива | Полока, Анастасія Олександрівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 17-Апр-2018 | Рисове борошно в технології біскотті | Кудрик, А. Д.; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 14-Апр-2016 | Рисові капкейки з ягодами годжі | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Ноя-2014 | Розширення асортименту бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
| 8-Окт-2021 | Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристів | Кравченко, Василь Іванович; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Ноя-2014 | Розширення асортименту вафель за рахунок додавання пластівців зернових культур | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна |
| 30-Ноя-2015 | Розширення асортименту капкейків | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
| 28-Апр-2015 | Розширення асортименту капкейків підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
| Апр-2014 | Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна |
| 3-Окт-2019 | Розширення асортименту солоних вафель підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Беззуб, Софія Андріївна |
| 10-Мар-2020 | Склад брауні безглютенового | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна |
| 26-Июн-2017 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 26-Фев-2018 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А. |
| 11-Фев-2019 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофєва, Юлія Віталіївна |
| 25-Май-2017 | Склад інгредієнтів для капкейку | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 25-Май-2017 | Склад інгредієнтів для капкейку | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
| 10-Янв-2019 | Склад інгредієнтів для мафіна | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Урос, Тетяна Сергіївна |
| 26-Фев-2018 | Склад інгредієнтів крекеру | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 25-Июл-2017 | Склад маффіну шоколадного | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 12-Фев-2018 | Склад мяких вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 10-Мар-2020 | Склад мяких вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 11-Фев-2019 | Склад мяких вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна Сергіївна |
| 10-Мар-2020 | Склад панфорте безглютенового | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Гречко, Ганна Володимирівна |
| 25-Май-2017 | Склад печива біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна |
| 10-Мар-2020 | Склад печива кантуччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна |
| 26-Дек-2018 | Склад печива кантуччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Макушева, Оксана Миколаївна |
| 10-Апр-2020 | Склад фондану безглютенового | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 3-Окт-2019 | Скони підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Коляндра, В. В. |
| 29-Мар-2023 | Спосіб приготування безглютенових гріссіні | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 7-Апр-2021 | Спосіб приготування безглютенового блонді | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чоні, Інна Володимирівна |
| 27-Янв-2021 | Спосіб приготування бісквітного печива "Савоярді" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Каленбет, Оксана Вячеславівна |
| Май-2016 | Теоретическое обоснование использования рисовой муки и ягод годжи в технологии капкейков | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| 2020 | Теоретичні основи харчових технологій | Олійник, Наталія Вікторівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Май-2017 | Технологія біскотті з рослинною сировиною підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна |
| 2018 | Технологія маффінів підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Урос, Таня |
| 2020 | Технологія напоїв: робочий зошит для проведення лабораторних занять | Чоні, Інна Володимирівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Апр-2015 | Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
| 2-Дек-2019 | Удосконалення технології блонді за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Хохідра, Богдан Вікторович |
| 4-Ноя-2014 | Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
| 3-Сен-2018 | Удосконалення технології капкейків підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ігнатьєва, Вікторія |
| 2018 | Удосконалення технології краффінів за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Головчук, Марина Юріївна |
| 21-Ноя-2019 | Удосконалення технології фокаччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович |
| 15-Июн-2021 | Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
| 25-Мар-2015 | Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
| 11-Мар-2016 | Управління якістю капкейків з використанням бобових культур | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Бережкова, Маргарита Миколаївна |
| 2019 | Фокачча підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович |
| 2019 | Фокачча підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович |
| 2014 | Формування контингенту студентів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Левченко, Юлія Вікторівна |
| 2018 | Цільнозернове пшеничне борошно в технології м'яких вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна |
| 2014 | Якість і безпечність – запорука конкурентоспроможності маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна |
| 2012 | Якість і безпечність як запорука конкурентоспроможності м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |