Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Шелудько, Вікторія Миколаївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 92 из 92
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-Май-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
30-Май-2021Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologiesШелудько, Вікторія Миколаївна
30-Апр-2021Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologiesШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Окт-2019Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE»Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна
2014Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна
4-Ноя-2014Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
Май-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
Июл-2014Використання бобових культур в технології крекеруШелудько, Вікторія Миколаївна
21-Янв-2019Використання борошна зернових культур у технології біскоттіШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Апр-2017Використання інвертного сиропу в технології бісквітного печива «Мадлен»Шелудько, Вікторія Миколаївна
2021Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряниківСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2020Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробівШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Окт-2019Вівсяне борошно в технології італійського печиваШелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна
Сен-2012Горох у харчуванні людиниШелудько, Вікторія Миколаївна
2014Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна
Янв-2013Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна
2012Зернобобові культури в технології борошняних кондитерських виробівШелудько, Вікторія Миколаївна
15-Мар-2017Зміни показників якості капкейків з подрібненими гороховими пластівцями в процесі зберіганняШелудько, Вікторія Миколаївна
2013Значення самостійної роботи студента в навчальному процесіШелудько, Вікторія Миколаївна
Ноя-2014Зниження енергетичної цінності маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
3-Сен-2018Італійське печиво підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана
28-Апр-2016Капкейки на основі рисового борошна з додаванням ягід годжіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Фев-2015Капкейки підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
25-Дек-2015Капкейки підвищеної харчової цінностіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Май-2014Качество и безопасность маффинов – залог конкурентоспособности изделийШелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна
27-Янв-2021Композиція для приготування пряничного тістаСуткович, Тетяна Юліанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
12-Мар-2018Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна
10-Апр-1917Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна
11-Фев-2019Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна; Ігнатьєва, Вікторія Вікторівна
12-Мар-2018Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна
26-Фев-2018Композиція інгредієнтів печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна
26-Фев-2018Композиція інгредієнтів печива МадленШелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А.
10-Апр-2014Маффіни підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна
2011Нові види борошняних кондитерських виробів в УкраїніШелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2015Обліпихове пюре в технології бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
2020Основи кондитерської майстерностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Чоні, Інна Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
Дек-2016Особливості технології біскотті і кантуччіМуха, Юлія Юріївна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
2-Дек-2022Особливості технології гріссіні підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Сен-2018Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофьєва, Ю. В.
18-Мар-2021Пісочне печиво підвищеної харчової цінностіЧиж, А. Ю; Руснак, Ж. П.; Шелудько, Вікторія Миколаївна
2018Рисове борошно в технології бісквітного печиваПолока, Анастасія Олександрівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
17-Апр-2018Рисове борошно в технології біскоттіКудрик, А. Д.; Шелудько, Вікторія Миколаївна
14-Апр-2016Рисові капкейки з ягодами годжіШелудько, Вікторія Миколаївна
Ноя-2014Розширення асортименту бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
8-Окт-2021Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристівКравченко, Василь Іванович; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ноя-2014Розширення асортименту вафель за рахунок додавання пластівців зернових культурШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
30-Ноя-2015Розширення асортименту капкейківШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
28-Апр-2015Розширення асортименту капкейків підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
Апр-2014Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна
3-Окт-2019Розширення асортименту солоних вафель підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Беззуб, Софія Андріївна
10-Мар-2020Склад брауні безглютеновогоШелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна
26-Июн-2017Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна
26-Фев-2018Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А.
11-Фев-2019Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофєва, Юлія Віталіївна
25-Май-2017Склад інгредієнтів для капкейкуШелудько, Вікторія Миколаївна
25-Май-2017Склад інгредієнтів для капкейкуШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
10-Янв-2019Склад інгредієнтів для мафінаШелудько, Вікторія Миколаївна; Урос, Тетяна Сергіївна
26-Фев-2018Склад інгредієнтів крекеруШелудько, Вікторія Миколаївна
25-Июл-2017Склад маффіну шоколадногоШелудько, Вікторія Миколаївна
12-Фев-2018Склад мяких вафельШелудько, Вікторія Миколаївна
10-Мар-2020Склад мяких вафельШелудько, Вікторія Миколаївна
11-Фев-2019Склад мяких вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна Сергіївна
10-Мар-2020Склад панфорте безглютеновогоШелудько, Вікторія Миколаївна; Гречко, Ганна Володимирівна
25-Май-2017Склад печива біскоттіШелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна
10-Мар-2020Склад печива кантуччіШелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна
26-Дек-2018Склад печива кантуччіШелудько, Вікторія Миколаївна; Макушева, Оксана Миколаївна
10-Апр-2020Склад фондану безглютеновогоШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Окт-2019Скони підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Коляндра, В. В.
29-Мар-2023Спосіб приготування безглютенових гріссініШелудько, Вікторія Миколаївна
7-Апр-2021Спосіб приготування безглютенового блондіШелудько, Вікторія Миколаївна; Чоні, Інна Володимирівна
27-Янв-2021Спосіб приготування бісквітного печива "Савоярді"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Каленбет, Оксана Вячеславівна
Май-2016Теоретическое обоснование использования рисовой муки и ягод годжи в технологии капкейковКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
2020Теоретичні основи харчових технологійОлійник, Наталія Вікторівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Май-2017Технологія біскотті з рослинною сировиною підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна
2018Технологія маффінів підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Урос, Таня
2020Технологія напоїв: робочий зошит для проведення лабораторних занятьЧоні, Інна Володимирівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2015Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
2-Дек-2019Удосконалення технології блонді за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Хохідра, Богдан Вікторович
4-Ноя-2014Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
3-Сен-2018Удосконалення технології капкейків підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Ігнатьєва, Вікторія
2018Удосконалення технології краффінів за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Головчук, Марина Юріївна
21-Ноя-2019Удосконалення технології фокаччіШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович
15-Июн-2021Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
25-Мар-2015Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
11-Мар-2016Управління якістю капкейків з використанням бобових культурШелудько, Вікторія Миколаївна; Бережкова, Маргарита Миколаївна
2019Фокачча підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович
2019Фокачча підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович
2014Формування контингенту студентівШелудько, Вікторія Миколаївна; Левченко, Юлія Вікторівна
2018Цільнозернове пшеничне борошно в технології м'яких вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна
2014Якість і безпечність – запорука конкурентоспроможності маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна
2012Якість і безпечність як запорука конкурентоспроможності м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Отображение результатов 1 до 92 из 92

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь