Дата публикации | Название | Автор(ы) |
26-Апр-2018 | Medico-biological assessment of drinks resistant action | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна |
7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Prospects of using walnut in technologies of drinks | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
13-Мар-2024 | Use of innovative cultures of microorganisms in the technology of fermented beverages | Тюрікова, Інна Станіславівна; Дулька, Ольга; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана; Dulka, Оlha; Prybylskyi, Vitalii; Olijnyk, Svitlana; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tetiana; Kyrpichenkova, Oksana; Sylchuk, Tetiana; Tiurikova, Inna |
13-Мар-2024 | Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареної | Тюрікова, Інна Станіславівна; Хлопонін, Дмитро |
7-Сен-2020 | Використання волоського горіха в технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна |
2017 | Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Використання перикарпію в технології квасу | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
12-Май-2016 | Використання перикарпію у технології квасу | Скобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництві | Тюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна |
27-Май-2020 | Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С. |
19-Дек-2016 | Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленности | Скобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
7-Сен-2020 | Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленности | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
2019 | Грецкий орех молочно-восковой спелости – биологически ценный источник для обогащения блюд ресторанного хозяйства | Тюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир |
2-Июн-2021 | Дослідження використання гарбуза в технології м'ясних напівфабрикатів | Стаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2022 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Воробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення | Тюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена |
13-Мар-2024 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Тюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир |
2022 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Міщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
7-Сен-2020 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
2021 | Дослідження технологічних параметрів ферментації для напою із буряка столового | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
13-Мар-2024 | Ідентифікація критичних точок контролю для молочної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Левішко, Тетяна |
1-Июн-2021 | Кафе дитяче на 60 місць у місті Чернівці | Недовба, Алла Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
27-Дек-2021 | Кафе дитяче на 64 місця в місті Вовчанськ Харківської області | Хижняк, Дар'я Олександрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2022 | Кафе на 50 місць у місті Тальне Черкаської області | Клименко, Юлія Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2022 | Кафе на 55 місць у місті Золотоноша Черкаської області | Нефедов, Олександр Вячеславович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2022 | Кафе на 58 місць у місті Сміла Черкаської області | Бабич, Данило Вадимович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
1-Июн-2021 | Кафе швидкого обслуговування на 80 місць у місті Вінниця | Ткаченко, Ярослав Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2018 | Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна |
24-Окт-2019 | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
2019 | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
27-Май-2020 | Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
2023 | Особливості етапів вибору постачальників продуктів для організації харчування школярів | Тюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна миколаївна |
27-Дек-2021 | Перспективи створення ферментованих напоїв із буряка | Тюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна |
26-Дек-2022 | Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів для дієтичного харчування у місті Зіньків Полтавської області | Матвієць, Марина Олегівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
24-Июн-2024 | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування у місті Хорол Полтавської області | Бабенко, Анна Андріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
24-Июн-2024 | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів у місті Лозова Харківської області | Сумцов, Станіслав Олегович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
18-Окт-2020 | Ресторан на 96 місць у місті Канів Черкаської області | Куліненко, Оксана Юріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
18-Окт-2020 | Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіха | Мазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
27-Май-2020 | Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоїв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна |
26-Дек-2022 | Розроблення композиції овочевих інгредієнтів для приготування десерту | Воробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
13-Мар-2024 | Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукції | Тюрікова, Інна Станіславівна; Гирька, Сергій |
19-Дек-2021 | Розроблення технології біологічно-цінного ферментованого напою на основі буряка | Вовк, Владислава Валеріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
7-Сен-2020 | Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна |
8-Янв-2021 | Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінності | Тюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою | Тюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія |
7-Сен-2020 | Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
2018 | Розроблення харчових раціонів резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
18-Окт-2020 | Спеціалізована закусочна на 80 місць у місті Христинівка Черкаської області | Пахнюк, Владислав Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Бадьорий" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
2017 | Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Джерельна насолода" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Добродар" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович |
7-Сен-2020 | Спосіб приготування смузі "Земледар" | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній |
8-Янв-2021 | Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використанням | Тюрікова, Інна Станіславівна; Гайко, Артур Васильович |
8-Янв-2021 | Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використанням | Тюрікова, Інна Станіславівна; Гайко, Артур |
2020 | Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
7-Сен-2020 | Технологія дієтичних добавок із волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Мацук, Юлія анатоліївна; Кайнаш, Алла Петрівна; Буднік, Ніна Василівна |
2016 | Технологія створення напоїв з використанням горіхів | Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна |
26-Дек-2022 | Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировини | Міщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
22-Дек-2020 | Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок баштанних культур | Гайко, Артур Васильович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2-Июн-2021 | Удосконалення технології напоїв із горіхової сировини | Яцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна |
24-Фев-2021 | Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів | Гриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2021 | Удосконалення технології пюреподібних страв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2-Июн-2021 | Удосконалення технології супу-пюре на основі гарбуза. | Могильний, Іван Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна |