Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Тюрікова, Інна Станіславівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 67 из 67
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
26-Апр-2018Medico-biological assessment of drinks resistant actionТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович; Наконечна, Юлія Григорівна
7-Сен-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Technological aspects of quine fruit use in ice cream technologyТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григорівна
13-Мар-2024Use of innovative cultures of microorganisms in the technology of fermented beveragesТюрікова, Інна Станіславівна; Дулька, Ольга; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана; Dulka, Оlha; Prybylskyi, Vitalii; Olijnyk, Svitlana; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tetiana; Kyrpichenkova, Oksana; Sylchuk, Tetiana; Tiurikova, Inna
13-Мар-2024Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареноїТюрікова, Інна Станіславівна; Хлопонін, Дмитро
7-Сен-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Використання перикарпію в технології квасуТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
12-Май-2016Використання перикарпію у технології квасуСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
13-Мар-2024Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництвіТюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна
27-Май-2020Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукціїТюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С.
19-Дек-2016Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленностиСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленностиТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
2019Грецкий орех молочно-восковой спелости – биологически ценный источник для обогащения блюд ресторанного хозяйстваТюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир
2-Июн-2021Дослідження використання гарбуза в технології м'ясних напівфабрикатівСтаховська, А. В.; Катрич, А. Д.; Тюрікова, Інна Станіславівна
13-Мар-2024Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селериТюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна
2022Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного обробленняВоробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
13-Мар-2024Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного обробленняТюрікова, Інна Станіславівна; Воробей, Олена
13-Мар-2024Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягідТюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир
2022Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягідМіщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
2021Дослідження технологічних параметрів ферментації для напою із буряка столовогоТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
13-Мар-2024Ідентифікація критичних точок контролю для молочної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Левішко, Тетяна
1-Июн-2021Кафе дитяче на 60 місць у місті ЧернівціНедовба, Алла Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
27-Дек-2021Кафе дитяче на 64 місця в місті Вовчанськ Харківської областіХижняк, Дар'я Олександрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
2022Кафе на 50 місць у місті Тальне Черкаської областіКлименко, Юлія Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
2022Кафе на 55 місць у місті Золотоноша Черкаської областіНефедов, Олександр Вячеславович; Тюрікова, Інна Станіславівна
2022Кафе на 58 місць у місті Сміла Черкаської областіБабич, Данило Вадимович; Тюрікова, Інна Станіславівна
1-Июн-2021Кафе швидкого обслуговування на 80 місць у місті ВінницяТкаченко, Ярослав Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна
2018Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна
24-Окт-2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
27-Май-2020Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
2023Особливості етапів вибору постачальників продуктів для організації харчування школярівТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна миколаївна
27-Дек-2021Перспективи створення ферментованих напоїв із бурякаТюрікова, Інна Станіславівна; Бородай, Анжела Борисівна; Вовк, Владислава Валеріївна
26-Дек-2022Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів для дієтичного харчування у місті Зіньків Полтавської областіМатвієць, Марина Олегівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
24-Июн-2024Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва консервів для дієтичного харчування у місті Хорол Полтавської областіБабенко, Анна Андріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
24-Июн-2024Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів у місті Лозова Харківської областіСумцов, Станіслав Олегович; Тюрікова, Інна Станіславівна
18-Окт-2020Ресторан на 96 місць у місті Канів Черкаської областіКуліненко, Оксана Юріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
18-Окт-2020Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіхаМазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
27-Май-2020Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна
26-Дек-2022Розроблення композиції овочевих інгредієнтів для приготування десертуВоробей, Олена Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
13-Мар-2024Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукціїТюрікова, Інна Станіславівна; Гирька, Сергій
19-Дек-2021Розроблення технології біологічно-цінного ферментованого напою на основі бурякаВовк, Владислава Валеріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
8-Янв-2021Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінностіТюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава
20-Ноя-2019Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкоюТюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія
7-Сен-2020Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
2018Розроблення харчових раціонів резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
18-Окт-2020Спеціалізована закусочна на 80 місць у місті Христинівка Черкаської областіПахнюк, Владислав Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі "Бадьорий"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
2017Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі "Джерельна насолода"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі "Добродар"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі "Земледар"Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній
8-Янв-2021Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використаннямТюрікова, Інна Станіславівна; Гайко, Артур Васильович
8-Янв-2021Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використаннямТюрікова, Інна Станіславівна; Гайко, Артур
2020Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Технологія дієтичних добавок із волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Мацук, Юлія анатоліївна; Кайнаш, Алла Петрівна; Буднік, Ніна Василівна
2016Технологія створення напоїв з використанням горіхівТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
26-Дек-2022Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировиниМіщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна
22-Дек-2020Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок баштанних культурГайко, Артур Васильович; Тюрікова, Інна Станіславівна
2-Июн-2021Удосконалення технології напоїв із горіхової сировиниЯцура, М. М.; Тюрікова, Інна Станіславівна
24-Фев-2021Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентівГриценко, Сергій Ігорович; Тюрікова, Інна Станіславівна
2021Удосконалення технології пюреподібних стравТюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна
2-Июн-2021Удосконалення технології супу-пюре на основі гарбуза.Могильний, Іван Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1 до 67 из 67

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь