Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2017 | Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
2017 | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology | Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
Авг-2016 | The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2016 | The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна |
2012 | Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна |
13-Сен-2016 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2017 | Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна |
23-Апр-2018 | Використання вторинних продуктів переробки хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Микитенко, Маргарита Петрівна |
11-Июн-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
30-Ноя-2018 | Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2017 | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Хомич, Галина Панасівна |
22-Янв-2024 | Використання інуліну в технологіях харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2024 | Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тіста | Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2022 | Використання кизилу в технології фруктових соусів | Куницький, Антон Євгенійович; Хомич, Галина Панасівна |
30-Ноя-2018 | Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
22-Янв-2024 | Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Ноя-2017 | Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
16-Сен-2015 | Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
30-Ноя-2023 | Використання різних видів смородини у технології десерту пана-кота | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А. |
30-Ноя-2023 | Використання рослинної сировини в якості загущувача при виробництві фруктових соусів | Хомич, Галина Панасівна; Усманов, Артем |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2014 | Використання ферментативного каталізу при виробництві соку з чорниці | Хомич, Галина Панасівна |
25-Июн-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |
Апр-2021 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна |
30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Май-2016 | Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
14-Апр-2016 | Використання хеномелесу в технології фруктових соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
16-Сен-2015 | Використання хеномелесу при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2012 | Вплив температурної обробки на фенольні речовини при виробництві соків із дикорослої сировини | Хомич, Галина Панасівна |
2013 | Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук при виробництві соку | Хомич, Галина Панасівна |
2011 | Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі берігання | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович |
2010 | Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість соків із дикорослих ягід | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович |
7-Апр-2016 | Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2022 | Вплив фруктових добавок з вторинної сировини на якість бісквітного тіста | Гурвич, Дар`я Олександрівна; Хомич, Галина Панасівна |
Авг-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
30-Апр-2021 | Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
2011 | Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниці | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна |
Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2012 | Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорної | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Ткач, Надія Іванівна |
20-Ноя-2014 | Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2011 | Дослідження флавоноїдів у ягодах чорниці та продуктах її переробки | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович |
7-Май-2016 | Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2016 | Заварний крем "Казкова насолода" | Хомич, Галина Панасівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Ноя-2015 | Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків | Хомич, Галина Панасівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2013 | Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків | Хомич, Галина Панасівна |
7-Май-2016 | Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
7-Апр-2016 | Інтенсифікація процесу бродіння дріжджового тіста при використання порошку з хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
7-Май-2016 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович |
26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
26-Июн-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Ноя-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з вичавок хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з сухих вичавок з хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Фев-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Апр-2019 | Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера з кавовим шламом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Фев-2019 | Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера зі шпинатом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесом | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | Композиція інгридієнтів для приготування пісочного тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2024 | Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарства | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна |
24-Апр-2020 | Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких страв | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
24-Апр-2020 | Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких страв | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Ноя-2020 | Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна |
10-Дек-2024 | Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворення | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна |
Дек-2019 | Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесу | Микитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна |
2016 | Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
Ноя-2017 | Розробка технології фруктових соусів із використанням бананів та соку чорної смородини | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
28-Июн-2021 | Склад маффінів функціонального призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Хомич, Галина Панасівна |
25-Апр-2019 | Спосіб виробництва замороженого дріжджового тіста з хеномелесом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Сен-2024 | Спосіб виробництва зефіру з хеномелесом Патент на корисну модель UA 157024 U | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Подойник, Юлія Вікторівна; Шипік, Сергій Геннадійович |
25-Апр-2019 | Спосіб виробництва ромової баби безопарним способом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
28-Май-2015 | Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2017 | Технологія виробів з пісочного тіста з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна |
2015 | Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології збивних десертів з використанням желюючих соків рослинної сировини | Нужна, Ірина Юріївна; Хомич, Галина Панасівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів | Педченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна |
22-Май-2014 | Хеномелес – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
10-Окт-2017 | Шашлик "Оригінальний" | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2012 | Экстракты из вторичных продуктов переработки плодово-ягодного дикорастущего сырья | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна |