Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Хомич, Галина Панасівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 93 из 93
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing productsХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
Авг-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2012Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використанняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
13-Сен-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2017Використання відходів хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна
23-Апр-2018Використання вторинних продуктів переробки хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Микитенко, Маргарита Петрівна
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
30-Ноя-2018Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
22-Янв-2024Використання інуліну в технологіях харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2024Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тістаХомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
2022Використання кизилу в технології фруктових соусівКуницький, Антон Євгенійович; Хомич, Галина Панасівна
30-Ноя-2018Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
22-Янв-2024Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Ноя-2017Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
16-Сен-2015Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
30-Ноя-2023Використання різних видів смородини у технології десерту пана-котаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А.
30-Ноя-2023Використання рослинної сировини в якості загущувача при виробництві фруктових соусівХомич, Галина Панасівна; Усманов, Артем
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2014Використання ферментативного каталізу при виробництві соку з чорниціХомич, Галина Панасівна
25-Июн-2021Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктівЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович
Апр-2021Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
7-Май-2016Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
28-Май-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Апр-2016Використання хеномелесу в технології фруктових соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
16-Сен-2015Використання хеномелесу при виробництві борошняних виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2012Вплив температурної обробки на фенольні речовини при виробництві соків із дикорослої сировиниХомич, Галина Панасівна
2013Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук при виробництві сокуХомич, Галина Панасівна
2011Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі беріганняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
2010Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість соків із дикорослих ягідХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович
7-Апр-2016Вплив технологічних властивостей сировини на вихідні параметри фруктового соусуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2022Вплив фруктових добавок з вторинної сировини на якість бісквітного тістаГурвич, Дар`я Олександрівна; Хомич, Галина Панасівна
Авг-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
30-Апр-2021Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
2011Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниціХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна
Дек-2023Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-котиХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
2012Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорноїХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Ткач, Надія Іванівна
20-Ноя-2014Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2011Дослідження флавоноїдів у ягодах чорниці та продуктах її переробкиХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
7-Май-2016Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництвіХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2016Заварний крем "Казкова насолода"Хомич, Галина Панасівна; Чоні, Інна Володимирівна
Ноя-2015Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соківХомич, Галина Панасівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2013Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соківХомич, Галина Панасівна
7-Май-2016Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработкиХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
7-Апр-2016Інтенсифікація процесу бродіння дріжджового тіста при використання порошку з хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
7-Май-2016Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
26-Июн-2017Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикатуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Ноя-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з вичавок хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з сухих вичавок з хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Фев-2017Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Апр-2019Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера з кавовим шламомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Фев-2019Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера зі шпинатомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесомХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017Композиція інгридієнтів для приготування пісочного тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2024Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарстваХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна
24-Апр-2020Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких стравХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
24-Апр-2020Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких стравХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Ноя-2020Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна
10-Дек-2024Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворенняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна
Дек-2019Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесуМикитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна
2016Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесуЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна
Ноя-2017Розробка технології фруктових соусів із використанням бананів та соку чорної смородиниХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
28-Июн-2021Склад маффінів функціонального призначенняНаконечна, Юлія Григорівна; Хомич, Галина Панасівна
25-Апр-2019Спосіб виробництва замороженого дріжджового тіста з хеномелесомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Сен-2024Спосіб виробництва зефіру з хеномелесом Патент на корисну модель UA 157024 UХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Подойник, Юлія Вікторівна; Шипік, Сергій Геннадійович
25-Апр-2019Спосіб виробництва ромової баби безопарним способомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна
28-Май-2015Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2017Технологія виробів з пісочного тіста з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Технологія дріжджових булочних виробів з використанням хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Дек-2019Удосконалення технології збивних десертів з використанням желюючих соків рослинної сировиниНужна, Ірина Юріївна; Хомич, Галина Панасівна
Дек-2019Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатівПедченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна
22-Май-2014Хеномелес – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
10-Окт-2017Шашлик "Оригінальний"Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2012Экстракты из вторичных продуктов переработки плодово-ягодного дикорастущего сырьяХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
Отображение результатов 1 до 93 из 93

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь